<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Läkarassistent/underläkare sommaren 2021 till Primärvården Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

VO Primärvård Gävle består av 8 hälsocentraler som är lokaliserade både i centrala Gävle och på landsbygden. På hälsocentralerna arbetar vi tillsammans i flera professioner och kan erbjuda en bred kompetens med speciallistsköterskor, fysioterapeuter och psykosocialt team. Hos oss får du handledning av vana allmänspecialister och ST-läkare som får dig att utvecklas.

Som läkarassistent hos oss erbjuder vi ett varierande arbete där du ges möjlighet att ta emot egna patienter under handledning. När du kommer till oss får du en bra introduktion med utbildning på kliniskt tekniskt utbildningscenter samt utbildning i vårt journalsystem. Därefter gör vi en individuell introduktionsplan där vi anpassar arbetsuppgifterna utifrån din kompetens. Vi värdesätter långsiktiga samarbeten och är lyhörda för dina framtida karriärsplaner. Vi ser gärna att du är en del av vår framtid.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter utifrån socialstyrelsens riktlinjer.

Kvalifikationer

Studerande vid svensk fakultet:
Du som studerat i Sverige och fullgjort minst 7 terminer kan söka som läkarassistent till primärvården Gävle. Som underläkare kan du söka till oss vid avslutad läkarutbildning med erhållet examensbevis.

Studerande vid utländsk fakultet:
Du som studerat utanför Sverige och söker arbete som läkarassistent ska ha studerat till den nivå som motsvarar minst 7 terminer i Sverige.