<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska sökes till Lungmottagningen Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Lungenheten ingår i verksamhetsområde Internmedicin och består av Lungavdelning 109L och Lungmottagningen och erbjuder hela Gävleborg akut och specialiserad vård. För att du som ny ska känna dig trygg har vi individuellt anpassad introduktion. Läkargruppen är stabil med erfarna lungläkare att samarbeta med. Självklart strävar vi efter att ha nöjda patienter och anhöriga samt ett bra samarbete med andra vårdgivare.

Arbetsuppgifter

Lungmottagningen söker en medarbetare med inriktning mot sömnapné. Sömnapné innebär att upprepade andningsuppehåll i sömnen. Andningsuppehållen stör sömnen och ger trötthet på dagarna men kan även ge ökad risk för stroke, hjärtinfarkt, diabetes mm. Arbetet är självständigt och innebär att du följer patienten genom hela vårdkedjan med att diagnostisera, behandla samt följa upp patienterna.

Utöver sömnapné ingår även sedvanliga mottagningsuppgifter som att assistera vid bronkoskopi, telefonrådgivning, förbereda inför läkarbesök mm. Det tillkommer även administrativa arbetsuppgifter som tidsbokning.

Arbetstiden är dagtid måndag-fredag.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska där erfarenhet är meriterande.

Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.