<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till Lungmottagningen Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Lungenheten ingår i verksamhetsområde Internmedicin och består av vårdavdelning 109L samt Lungmottagningen och erbjuder hela Gävleborgs län akut och planerad specialistvård. För att du som ny ska känna dig trygg har vi individuellt anpassad introduktion. Läkargruppen är stabil med erfarna lungläkare. Självklart strävar vi efter att ha nöjda patienter och anhöriga samt ett bra samarbete med andra vårdgivare.

Arbetsuppgifter

Som ventilators- och syrgassköterska möter du patienter med olika typer av andningsproblematik. Arbetet är till stora delar självständigt med egen mottagning. Du kommer att få lära dig att prova ut syrgas och/eller ventilator, diagnostiska undersökningar som NO, blodgas, spirometri mm.

Även sedvanliga mottagningsuppgifter ingår som att assistera vid bronkoskopi, telefonrådgivning, förbereda inför läkarbesök förekommer samt administrativa arbetsuppgifter som tidsbokning.

Arbetstiden är måndag-fredag dagtid. Möjlighet finns till kompetensutveckling.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, erfarenhet är meriterande.

Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.