<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till strokeavdelningen i Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

På strokeavdelningen vårdar vi patienter med akut stroke/TIA och efterföljande akut rehabilitering. På avdelningen vårdas även patienter som opererats för stroke eller tumör av neurokirurg. Vi tar emot allmän internmedicinska patienter i mån av plats. Vi har en mindre strokemottagning för återbesök och ett externt stroketeam som fortsätter rehabiliteringen i patienternas hemmiljö. Vi arbetar i multiprofessionella team bestående av sjuksköterska, undersköterska, läkare, arbetsterapeut, fysioterapeut, logoped, dietist, kurator, apotekare och medicinska sekreterare.

Därför behöver vi nu förstärka vårt team med ytterligare en sjuksköterska!

Vi erbjuder alla nya medarbetare individuell introduktion (minst 3 veckor) i kombination med avstämningssamtal, samt erbjuder en strokekompetensutbildning. Allt för att du ska känna dig redo att ta dig an ett vårdlag!

Varmt välkommen med din ansökan, hoppas vi ses!

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss på strokeavdelningen är du omvårdnadsansvarig för dina patienter. Du arbetar tätt tillsammans med undersköterskor och har ett nära samarbete med övriga teammedlemmar. Du går rond med läkare, administrerar läkemedel, samordnar hemgångar medverkar vid inskrivning och utskrivning. Du följer neurologstatus (NIH) samt NEWS för att nämna några exempel. Du deltar i omvårdnadsarbete och alltid i dialog med undersköterska. Dokumentation ingår i dina arbetsuppgifter. Våra patienter är ofta i behov av rehabilitering och du deltar i denna process. Du är aktivt deltagande under morgonmöten och teamkonferenser. Du hanterar PEG/Sond samt att koppla på/av mat. Det förekommer också patienter med tracheostomi.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett genuint intresse för människor. Du sätter patienten i fokus och har en helhetssyn. Det är speciellt att arbeta med patienter som drabbats av hjärnskada, därför är du engagerad, tålmodig och flexibel. Du har lätt att arbeta med olika professioner, har förmåga att planera och strukturera samt prioritera. Vi är ett team med stark laganda, gott samarbete och vi har roligt tillsammans. Därför ser vi gärna att du vill bidra till ett bra arbetsklimat. Vi tror att vi blir bättre när vi trivs och har roligt tillsammans!

Har du tidigare erfarenheter av arbetet som sjuksköterska finns möjlighet att endast arbeta nätter.