<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till medicinsk akutvårdsavdelning MAVA, Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Medicinsk akutvårdsavdelning, MAVA, tillhör Internmedicin i Gävle och har 12 vårdplatser. Här vårdas akut sjuka patienter med medicinska problem. Huvuddiagnoserna på avdelningen är hjärtproblem/arytmier, intoxer, magtarmbesvär, diabetes, elektrolytrubbningar, men även patienter med andra medicinska problem, som exempelvis infektioner, KOL eller nedsatt allmäntillstånd. Vi arbetar för snabba flöden och korta vårdtider.

Utbildning och kompetensutveckling är en stor del i utvecklingen av var och en men också tillsammans som en enhet. Därför har vi föreläsningar 1 gång i veckan av läkare inom olika områden. Individuell och gemensam utbildningsplan kommer att upprättas.

Läs mer om verksamhetsområdet internmedicin här!
http://regiongavleborg.se/internmedicinjobb

Arbetsuppgifter

Arbetet per vårdlag fördelas mellan 1 sjuksköterska och 1 undersköterska. Tillsammans ansvarar man för 6 patienter på vardagar och helger. Utöver vårdlagen har vi en receptionist och en vårdplanerare. Vi strävar efter ett bra samarbete mellan olika yrkesprofessioner på avdelningen för att underlätta arbetet, säkerställa en god arbetsmiljö och patientsäkerhet.

Som sjuksköterska hos oss kommer du bland annat att arbeta:

• Med att göra snabba bedömningar för att upprätthålla ett högt flöde
• I nära samarbete med läkare, undersköterskor, medicinska sekreterare och paramedicinare

Hos oss får du:

• En strukturerad introduktion
• Gå interna/externa utbildningar
• Ingå i ett mentorskap
• Möjlighet att påverka ditt schema då önskemålsschema tillämpas

Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

Kvalifikationer

Vi söker en person som är flexibel, har förståelse för snabba förändringar och uppskattar variationen i det dagliga arbetet. Du ska även ha bra samarbetsförmåga, vara lyhörd och lyssna samt kommunicerar väl med andra. Vi på avdelningen är ett team som strävar efter samma gemensamma mål och att prioritera arbetet på ett effektivt sätt är en förutsättning för att göra ett bra arbete.

I rollen som sjuksköterska ska du:

• Vara legitimerad sjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård
• Kunna kommunicera obehindrat på svenska i både tal och skrift

Vi söker dig som vill arbeta inom en akut verksamhet. Du vill skaffa dig bred, generell kunskap inom akutmedicin och du tycker om teamarbete. Vi söker både dig som är helt nyutexaminerad och dig som är erfaren inom sjuksköterskeyrket.

Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.