<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Specialistläkare i allmänmedicin till Södertull Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Södertull Din hälsocentral är beläget på söder i centrala Gävle. Vårt upptagningsområde omfattar södra delarna av centrala Gävle och sträcker sig cirka 1,5 mil mot länsgränsen till Uppland. Hälsocentralen ligger på cykelavstånd från tågstationen och bussförbindelserna är goda. Med våra 8350 listade patienter är vi bland de största offentligt drivna hälsocentralerna i Gävle och bemannas med runt 45 medarbetare.

Vi bedriver primärvård med läkarmottagning, luftvägsmottagning, distriktssköterskemottagning, hemsjukvård, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom ansvarar vi för flera vård- och omsorgsboenden, samt Migrationsverkets förvar i Gävle.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi 3-4 specialistläkare i allmänmedicin till Södertull Din hälsocentral.
Vi söker dig/er som är specialist i allmänmedicin och som vill tillsammans med dina/era specialistkollegor och kollegor i andra professioner bygga upp vår verksamhet inom primärvården i Gävle och Södertull Din hälsocentral. På Södertull Din hälsocentral får du/ni möjligheten att vara kreativa och bygga upp nya arbetssätt som passar verksamheten och dig/er.
Har du/ni ett genuint intresse för handledning av utbildningsläkare finns det möjlighet att kombinera handledning och mottagningsarbete på hälsocentralen.

Vi erbjuder en stark utbildningsmiljö och möjlighet till fortbildning. Du/ni kommer till en arbetsplats där det finns stor möjlighet att påverka och där medarbetarna är positiva, engagerade och trygga med god stämning. Du/ni får tillfälle till goda utvecklingsmöjligheter i form av schemalagda interkollegiala diskussioner med möjlighet till stöd och kunskapsutväxling, konsultationstider och team-möten med olika professioner.
Region Gävleborg satsar på digitala läkarbesök i primärvården. Vi har därför möjlighet att erbjuda dig/er som specialistläkare inom allmänmedicin en kombination av fysiska och digitala patientbesök.

Har du/ni något område du/ni brinner lite extra för eller andra speciella önskemål kring arbetet är vi lyhörda för dessa.

Kvalifikationer

Du/ni har svensk läkarlegitimation och är specialist i allmänmedicin. Du/ni har goda kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt, svenska C1 som minimumkrav.

Du/ni är flexibla, ansvarstagande och är lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga, då vi har ett tvärprofessionellt samarbete. Du/ni tycker även om att lära ut och handleda. Vår hälsocentral har under de senaste 10-tal åren uppskattats som utbildningsenhet av både AT/ST-läkare. Du/ni ska vara engagerade och bidra till utveckling på hälsocentralen.

Det ställs krav på självständigt arbete, ett gott bemötande, god samarbetsförmåga, mångkulturellt kunnande och professionellt ansvar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort erfordras.