<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Distriktssköterska/erfaren sjuksköterska till Strömsbro Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Strömsbro Din hälsocentral bedriver primärvård samt BVC. Hälsocentralen är vackert belägen och vårt upptagningsområde omfattar kustnära landsbygd blandat med äldre och nybyggda områden. Med våra 11 000 listade är vi den största offentligt drivna hälsocentralen i Gävle och bemannas med cirka 50 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Vi söker sig dig som är distriktssköterska eller erfaren sjuksköterska och vill arbeta tillsammans med oss på hälsocentralen.

Som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss är arbetet varierande och omfattar telefonrådgivning, mottagningsarbete av både planerade besök och av akut karaktär samt förebyggande hälsovård. I vårt uppdrag ingår även att göra hembesök samt delta i vårdplanering (sip). Vi söker dig som är flexibel och som trivs med ett varierande arbete. Hos oss arbetar olika yrkesprofessioner tillsammans med fokus på den gemensamma patienten. Vi är en arbetsgrupp med öppet klimat som stöttar varandra och tycker om att ha roligt på jobbet. Vi söker dig som vill vara en del av vårt team.

Vi har avsatt tid för sjuksköterskemöte, utvecklingsarbete och arbetsplatsträffar, utöver det finns möjlighet att delta på utbildningar för att du ska kunna utvecklas. Vi söker dig som vill driva primärvården framåt och delta i god utveckling på arbetsplatsen.

Arbetstiderna är dagtid men kvälls- och helgtjänstgöring kan förekomma vid enstaka tillfällen.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med bred erfarenhet och/eller specialistsjuksköterskeexamen som distriktssköterska. Har du erfarenhet av hembesök så är det meriterande.

Det är önskvärt om du har erfarenhet av arbete inom primärvård, journalsystemet PMO samt kommunikationssystemet Lifecare.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är ansvarstagande, flexibel och bidrar till en positiv arbetsmiljö.

God datorvana och körkort erfordras.

Varmt välkommen med din ansökan, urval och intervjuer kan komma att ske löpande.