<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Psykolog till Hofors Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Hofors Din hälsocentral bedriver sedvanlig primärvård med läkarmottagning, barnavårdscentral, psykosocialt team, arbetsterapi, fysioterapi och hembesök. Vi arbetar för att göra en bra vård ännu bättre och fokuserar på det som är värdefullt för kunderna/patienterna; från medicinsk kvalitet till bra öppettider och ett gott bemötande.

Vår hälsocentral ska ge trygg vård när någon behöver det och jobbar efter våra honnörsord; Alltid-Nära-Trygg.

Arbetsuppgifter

Som psykolog hos oss blir du en del i vårt psykosociala team, bestående av psykolog, psykiatrissjuksköterska och psykoterapeut. På vår hälsocentral har vi även förmånen att ha en psykiater del av tid. Du ansvarar för psykologisk bedömning och behandling för personer som är över 18 år. Patienter hos oss har ett brett spektrum av lätt till medelsvåra problem så som ångest, depressiva symtom, stressrelaterade problem, sociala problem, relationsproblem, trauma och somatiska problem. Som psykolog arbetar du med bedömningar inför psykoterapi, KBT på nätet samt bedömningar inför remiss till psykiatrin ofta i samarbete med läkare.

Vi söker dig som trivs i att arbeta dynamiskt och både kan arbeta självständigt och i team. Det är också väldigt viktigt att du har god förmåga till samverkan med övrig medicinsk- och rehabiliteringspersonal inom hälsocentralen.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad psykolog där erfarenhet av korttidsinriktad behandling och erfarenhet av arbete inom psykiatrin är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.