<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska/ distriktssköterska/till Ljusdal Ramsjö Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Ljusdal/Ramsjö Din Hälsocentral är en av tre hälsocentraler i verksamhetområde Ljusdal.
Vi bedriver sedvanlig primärvård med läkar-/distriktssköterkemottagning, BVC, psykosocialt team, dagrehabilitering, bassäng, dietist, samt familjeläkarakut dygnet runt, röntgen, lab och Närvårdsavdelning.

Arbetsuppgifter

Arbetsområdet omfattar arbete inom vardagligt mottagningsarbete, telefonrådgivning och akutverksamhet. Arbetet innefattas av stor flexibilitet med omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Leg. Sjuksköterska/distriktssköterska.
Ljusdal/Ramsjö Din hälsocentral söker dig som är ansvarsfull och målinriktad sjuksköterska eller distriktssköterska med viljan och förmågan att arbeta såväl självständigt som i team. Vi värdesätter en positiv inställning, engagemang och känsla för service.