<< Tillbaka till listan över lediga jobb

IT-Verksamhetsutvecklare till IT-Förvaltningen

Region Gävleborg vill nu göra det möjligt för våra nästa medarbetare att få ta del av IT-förvaltningens spännande utvecklingsresa. Vi vill ge dig möjligheten att göra skillnad på riktigt för IT-användarna inom Regionen, och möjligheten att utvecklas i en dynamisk och mångfacetterad miljö tillsammans med nyfunna kollegor.

Hos oss på IT-förvaltningen arbetar vi tillsammans och nära beställaren med ständig utveckling, teknik och leveranser av hög kvalitet. Våra leveranser innebär utveckling, drift, förvaltning och support av olika IT-tjänster till Region Gävleborgs samtliga verksamheter. Som medarbetare på IT-förvaltningen är du en viktig nyckelperson för att t ex patientens vårdkedja ska flyta så smidigt som möjligt eller att resenären på lokalbussen ska få en trevlig resa.
Vi tycker att det är viktigt att våra kollegor har en god arbetsmiljö, just därför sätter vi stort fokus på ledarskap och goda utvecklingsmöjligheter. På IT-förvaltningen är vi ca 125 anställda, vilket gör att arbetsuppgifterna kan vara väldigt varierande. Som anställd hos oss får du därmed chansen att bredda dina kunskaper ytterligare och samtidigt möjligheten att specialisera dig inom ett område som du gillar.
Vi erbjuder nu ett utvecklande och spännande arbete som IT-verksamhetsutvecklare.


Arbetsuppgifter

Som IT-verksamhetsutvecklare är du gränssnittet mellan verksamhet och IT samt fungerar som rådgivare i utvecklingsfrågor som rör IT-lösningar. Du ser till att verksamhetsnyttan av IT maximeras och deltar i framtagandet av IT-utvecklingsområden för verksamheterna.

I denna roll tar du fram beslutsunderlag, nyttokalkyler, initiativ, beställningar etc. för beslut av eventuellt nya eller vidareutvecklande av befintliga IT-lösningar. Du deltar i projekt och uppdrag där din IT-kompetens och verksamhetsförståelse är nyckeln till framgång. Du kommer leda och driva arbetet kring dessa frågor, modellera och faciliterar möten och ser till att dokumentation av olika slag tas fram.
Du ansvarar för att verksamheternas behov av nya IT-lösningar ligger i linje med såväl verksamhetsstrategier som IT-strategier.

Kvalifikationer

Vi värdesätter samarbetsförmåga, eget driv och initiativtagande högt.
Du har flera års erfarenhet av liknande arbete eller kunskap inom området. Du har hög IT-kompetens och förmågan att förstå vilken möjliggörare tekniken kan vara för verksamheten. Erfarenhet av projektledning är meriterade.
Som person är du:
• Strukturerad och noggrann
• Har god förmåga att sätta dig in i nya verksamheter och har helhetstänk
• Kreativ
• Intresserad av att utveckla verksamheter med stöd av IT och där målet är att göra andra bättre i sina uppdrag

Högskoleutbildning inom IT, eller annan utbildning tillsammans med arbetslivserfarenheter som vi bedömer likvärdig, är ett krav för tjänsten.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och att du kan identifiera dig med Regionens värdegrund.
• Professionalism och Ansvar
• Respekt och Ödmjukhet
• Öppenhet och Ärlighet