<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Fysioterapeut till Andersberg din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Andersberg Din Hälsocentral har idag ca 45 medarbetare och bedriver primärvård med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi, fysioterapi och hembesök i ett mångkulturellt område nära Gävle centrum.
Idag är vi fem fysioterapeuter i ett sammanhållet team som driver och utvecklar fysioterapiverksamheten på hälsocentralen. Det finns en bred kompetens i gruppen och det är ett öppet klimat för internutbildning och samarbete.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig fysioterapeut som är intresserad av att utveckla verksamheten för att förbättra livskvalitet och hälsa för våra patienter inom primärvården i Gävle och Andersberg.
Arbetet innebär bedömning och behandling av patienter med olika funktionsnedsättningar och rehabiliteringsbehov, vanligt förekommande inom primärvården. I tjänsten ingår även teamarbete med övriga professioner och hembesök.

Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården. Det är önskvärt att du har utbildning och erfarenhet att arbeta med flera olika behandlingsformer inom fysioterapi, t ex OMT/OMI,MDT/McKenzie.
Du är flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad, med god samarbetsförmåga då vi har ett tvärprofessionellt samarbete. Du ska vara engagerad och bidra till utvecklingen på hälsocentralen.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort erfordras.
Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande