<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Undersköterskor för timanställning, Gästrikland

Visstidsbemanningen är en del av HR avdelningen och ansvarar för att täcka det kortsiktiga behovet av personal för hela Region Gävleborg. Som timvikarie hos oss har du många möjligheter till utveckling, det är här din jobbresa inom sjukvården kan börja. Du har möjlighet att prova på olika vårdavdelningar, mottagningar och hälsocentraler.

Arbetsuppgifter

Som timvikarie hos oss på Visstidsbemanningen arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska i Regionens verksamheter. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på vilken avdelning, mottagning eller hälsocentral du arbetar på.

Som undersköterska hos oss:
• Arbetar du med fokus på basal och säker vård.
• Arbetar du med både akuta och kroniskt sjuka patienter i alla åldrar.
• Arbetar du nära patienten och tillgodoser patientens individuella omvårdnadsbehov.

Arbetet innebär dag, kvälls- och nattarbete under veckans alla dagar.

Kvalifikationer

För att arbeta som undersköterska hos oss behöver du ha avslutad gymnasieutbildning från Vård- och omsorgsprogrammet, om du har läst akutsjukvård är det meriterande, alternativt slutförd termin tre på sjuksköterskeprogrammet eller läkarprogrammet.

Som person är du flexibel och serviceinriktad. Du har ett professionellt förhållningssätt och bemöter alltid patienter, anhöriga och kollegor med respekt och empati. Du har en positiv inställning och bidrar till ett bra arbetsklimat. Du har förmågan att hålla dig lugn, stabil och kontrollerad i stressiga situationer samt arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt.

Du har även goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. All dokumentation sker via dator varför goda datakunskaper behövs.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår målbild är vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient och präglar vårt dagliga arbete. Om du vill göra skillnad, varje dag, varmt välkommen med din ansökan!

Urval sker löpande. Då vi eftersträvar en snabb rekryteringsprocess rekommenderas du att ha betyg, tjänstgöringsintyg samt 2 vidtalade referenser klara redan vid en eventuell intervju.