<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Vi söker 2 specialister i allmänmedicin till Linden Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Linden Din hälsocentral är en liten hälsocentral med nästan 2800 listade patienter och knappt 15 medarbetare på landsbygden i Hälsingland med fint utsikt över Bergviken. Vi bedriver primärvård med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, psykosocialt team, arbetsterapi och fysioterapi. På hälsocentralen finns också sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och apotekare. Vi arbetar strukturerat med sjukskrivningar i ett nära samarbete med vår rehabkoordinator. Huvuddelen av vårt arbete sker på mottagning, men vi ansvarar också för läkarinsatser i hemsjukvården och särskilt boende.

Hälsocentralen utmärks av ett gott samarbete mellan alla yrkesgrupper, ett stort engagemang att utveckla verksamheten samt en god och välkomnande stämning.

Arbetsuppgifter

Är du specialist inom allmänmedicin och vill du jobba på en trevlig och liten hälsocentral med engagerade kollegor? Här får du chansen!

Som läkare kommer du att arbeta i team tillsammans med övriga yrkesgrupper på hälsocentralen. Teamarbetet innebär att du får gott stöd i dina arbetskamrater och får möjlighet att ge patienten den goda vård och bemötande vi står för. Du kommer att möta patienter i alla åldrar med en stor variation av diagnoser.

Hälsocentralen ansvarar för läkarinsatser på 1 SÄBO och 1 gruppboende.

Kvalifikationer

Du har svensk läkarlegitimation som specialist i allmänmedicin och språkkunskaper i svenska på C-1nivå enligt Europarådets nivåskala. Du är flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga.

Du har eller är intresserad i att gå utbildningen för att få handledarkompetens.

Körkort erfordras.