<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Kardiolog sökes till verksamhetsområde Kardiologi i Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Inom Region Gävleborgs kardiologiska verksamhet siktar vi framåt och arbetar ständigt med att utveckla den medicinska kvaliteten i de verksamheter som bedrivs. Vi har en välutvecklad verksamhet som vi är stolta över och det visar sig bland annat genom återkommande höga placeringar i de nationella kvalitetsregistren. Vi har både kardiologisk öppen- och slutenvård som kompletteras av vårt interventionscenter där angiografering och deviceinläggningar sker.

Verksamhetsområde Kardiologi som är ett eget verksamhetsområde har cirka 220 anställda. Inom kardiologin bedrivs både öppen- och slutenvård och området sträcker sig över hela Gävleborgs län. Vi värnar om ett livslångt lärande och prioriterar fortbildning.

Arbetsuppgifter

Som kardiolog erbjuds du möjligheten att arbeta i en välfungerande verksamhet där utveckling av medicinsk kvalitet och individuella färdigheter är viktigt och prioriterat. Du kommer att ingå i läkargruppen för kardiologin som bemannar och säkerställer patientsäkerheten för hjärtmottagningen, hjärtintensiven och hjärtavdelningen.
Inom verksamheten finns ett interventionscenter som hanterar PCI och deviceinläggning för länet dygnet runt. Arbete som hjärtbakjour ingår.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist i kardiologi och vill utvecklas i vår verksamhet. Vi har tydliga visioner för hur verksamheten ska möta framtidens behov och lägger stor vikt vid personliga egenskaper och viljan av att vara en del av vår utveckling.

Vi har idag en hög nivå på vår baskardiologi, men har även väl utvecklade delar inom exempelvis arytmi, guch och intervention. Utifrån att vi ser en generationsväxling söker vi dig som vill etablera dig hos oss och vi ser fram emot att få en medarbetare som håller hög medicinsk standard och som person är kollegial och flexibel.

Erfarenhet av självständigt kardiologarbete krävs.