<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Specialistsjuksköterska till Uppvakningsavdelningen i Gävle

På Uppvakningsavdelningen bedriver vi postoperativ vård av patienter som opererats på Centraloperation i Gävle. Vi har både planerade och akuta patientflöden. Patienterna kommer från alla opererande kliniker vilket innebär allt från kortare ingrepp där patienterna kräver mindre postoperativt omhändertagande till mer avancerad kirurgi som kräver ett större postoperativt omhändertagande. Vi har även ett antal dagkirurgiska patienter varje dag som efter operation kan gå hem.

"Hos oss kommer du ingå i en trevlig arbetsgrupp med riktigt bra sammanhållning. Det är en självklarhet att vi hjälper varandra, vi arbetar väldigt tätt och intensivt tillsammans. Vi stöttar varandra." Säger Elisabeth Roxström Djusberg, intensivvårdssjuksköterska, Uppvakningsavdelningen.

Arbetsuppgifter

Vi är en modern uppvakningsavdelning där vi arbetar med patienten i fokus. Teamet består av kompetenta medarbetare inom kategorierna undersköterskor, sjuksköterskor samt specialistsjuksköterskor. Vi är en avdelning under ständig utveckling med starkt fokus på vår gemensamma patient.

Som specialistsjuksköterska hos oss kommer du bland annat att arbeta
• med att ta hand om de postoperativa patienterna som genomgått avancerade operationer
• i ett varierande flöde av patienter, allt från barn till vuxna och äldre.

Hos oss får du
• ta del av vårt utbildningskoncept vilket inkluderar föreläsningar och självstudier som bygger på A-E bedömning, scenarioövningar samt obligatoriska återkommande utbildningar
• ett individuellt anpassat introduktionspaket
• ett omväxlande arbete i nya, fräscha och funktionella lokaler samt arbeta i en engagerad arbetsgrupp där vi tar väl hand om varandra.

Läs mer om våra förmåner på Region Gävleborgs hemsida! https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

Kvalifikationer

Som person är du lugn och stabil, vilket innebär att du kan prioritera och fokusera på den arbetsuppgift som är mest aktuell. Trots svåra omständigheter kan du ta snabba beslut och agera under tidspress. Vi ser även att du kan anpassa ditt sätt att förmedla information till personers olika kunskaper och förutsättningar. Eftersom vi är en avdelning under ständig utveckling ser vi gärna att du kan komma med idéer och nya angreppssätt samt att du kan omsätta dessa idéer i praktiken.

Som specialistsjuksköterska hos oss ska du
• vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildningen inom anestesi, intensivvård eller liknande som arbetsgivaren anser lämpligt
• kunna kommunicera obehindrat på svenska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har några års erfarenhet av yrket, vi ser gärna att du även ha tidigare erfarenhet av postoperativt arbete.
Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.