<< Tillbaka till listan över lediga jobb

ST-läkare till Sätra Din hälsocentral, Gävle

Sätra Din Hälsocentral är en medelstor hälsocentral med cirka 40 medarbetare i ett mångkulturellt bostadsområde.
Vi bedriver primärvård med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BHV, psykosocialt team, arbetsterapi och fysioterapi. På hälsocentralen finns också undersköterskor, medicinska sekreterare, dietist, apotekare och läkarassistenter. Vi arbetar strukturerat med sjukskrivningar i ett nära samarbete med vår rehabkoordinator.
Vi har ett välfungerande akutteam där läkare arbetar tillsammans med sjuksköterska.
Vid våra sköterskebaserade specialistmottagningar diabetes, astma/KOL, hypertoni, hjärtsvikt och bensår är du som läkare konsultativt stöd.
Huvuddelen av vårt arbete sker på mottagningen men vi ansvarar också för läkarassinsatser i hemsjukvård, särskilt boende och barnhälsovården ( BHV).
Vi har tre fast anställda specialister i allmänmedicin, 1 specialist i allmänmedicin med hyrläkarkontrakt samt tre ST-läkare. Dessutom har vi läkarassistenter och AT-läkare periodvis.

Vi lägger stor vikt vid utveckling och utbildning på arbetsplatsen.
Hälsocentralen utmärks av ett gott samarbete mellan alla yrkesgrupper, ett stort engagemang att utveckla verksamheten samt en god och välkomnande stämning.

Arbetsuppgifter

Är du intresserad av en tjänst hos oss och vill vara med och utvecklas i primärvården tillsammans med oss? Vi ser dig och dina ideér som en tillgång och du kan påverka och vara delaktig i det du har särskilt intresse för. Här får du en viktig roll i teamet med möjlighet att utvecklas. Du kommer att möta patienter i alla åldrar med en stor variation av diagnoser.

Arbetet är strukturerat så att du som läkare kan dela med dig av din kunskap till kollegor och andra yrkeskategorier Hälsocentralen ansvarar för läkarinsatser på ett vård -och omsorgsboende (VÅBO)med 120 platser, hemsjukvård, gruppboenden samt BHV som ingår i konceptet Familjecentral.
Hos oss får du tillfälle till goda utvecklingsmöjligheter och handledning, schemalagd fortbildning varje månad anordnad av studierektorer. Varje vecka finns dessutom tid avsatt för kollegial diskussion av patientfall och andra yrkesspecifika frågor samt interna utbildningstillfällen.

Kvalifikationer

Du ska ha en grundutbildning som läkare, god kommunikativ förmåga och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Du är flexibel, ansvarstagande, lösningsfokuserad och har en god samarbetsförmåga med samtliga professioner .

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.