<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Undersköterska till Öron-Näsa-Halsmottagningen i Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Öron-näsa-halsmottagningen i Gävle utreder och behandlar sjukdomar inom öron-, näsa- och halsområdet. Här arbetar läkare, sjuksköterskor, operationssjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. På mottagningen är vi ungefär 40 medarbetare som arbetar tillsammans med patienten i fokus.

Förutom läkarmottagning har även sjuksköterskor och undersköterskor i verksamheten egna mottagningar. Vi har både planerad läkarmottagning och jourläkarmottagning samt utför operationer på egen mottagning, dagkirurgen och centraloperation.

För cancerpatienter har vi i samverkan med andra specialistmottagningar arbetat fram ett särskilt prioriterat vårdflöde. Då vi haft pensionsavgång på mottagningen behöver vi stärka upp vårt team med en undersköterska.

Vi erbjuder dig:
• Dagtidsarbete måndag-fredag
• Goda utvecklingsmöjligheter
• Tid för ditt ansvarsområde
• Stor påverkansmöjlighet

Välkommen till oss på ÖNH i Gävle!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter som undersköterska på en specialiserad mottagning som Öron-Näsa-Hals omfattar bland annat att arbeta tillsammans med läkare vid planerade mottagningar samt i den akuta jourverksamheten för att assistera, koordinera det dagliga flödet av patienter (bokade och akuta), egen undersköterskemottagning för olika undersökningar som t ex rhinomanometri samt en del administrativa arbetsuppgifter som att kalla och boka patienter till vår mottagning.

Arbetet innebär även arbetsuppgifter i vår operationsverksamhet, såväl den lokala som på centraloperation, samt i övrigt förekommande arbetsuppgifter som undersköterska i specialiserad verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska och vill arbeta i en stimulerande arbetsmiljö med högt tempo!

Du behöver vara flexibel, ha en väl utvecklad förmåga att planera ditt arbete, arbeta självständigt och kunna göra egna kliniska bedömningar samt ha en mycket god organisationsförmåga. Du har gärna erfarenhet av kirurgisk vård och har med fördel även erfarenhet av den specialiserade vård som bedrivs inom ÖNH då du på mottagning tillsammans med läkare behöver ligga steget före och erbjuda en god assistans med patienten i centrum.

Erfarenhet av arbete på specialiserad mottagning inom ÖNH är särskilt meriterande.

Erfarenhet av dokumentation i journalsystem är ett krav, arbeta självständigt i bokningssystem är meriterande. Ett professionellt förhållningssätt och gott bemötande är en förutsättning för att arbeta i vårt team!

Arbetet ställer höga krav på att kunna arbeta självständigt men samtidigt vara en del av teamet och se till helheten i vårt vårdflöde. Det innebär att du behöver vara mycket anpassningsbar i ditt arbetssätt och se förändringar som något positivt för kunna hjälpa till med det mesta som mottagningsarbetet kräver.

Här på mottagningen och i vår operationsverksamhet är omvårdnadspersonalen ett sammansvetsat team som arbetar tätt tillsammans och de planerar gemensamt arbetet på både kort och lång sikt, är lösningsinriktade och har roligt tillsammans. Därför lägger vi också mycket stor vikt vid personlig lämplighet under rekryteringen då det är viktigt för oss att hitta rätt kollega till vårt team.

Urval sker löpande under ansökningstiden.