<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till njur- och hematologiavdelningen Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Njur och hematologiavdelningen, 110 NH, tillhör Internmedicin i Gävle och har 16 vårdplatser. Här vårdas patienter med njursjukdomar och hematologiska sjukdomar.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som har intresse för njursjukvård eller hematologi till vårat njurvårdlag eller hematologivårdlag. Du kommer arbeta i vårdlag där patienterna fördelas utefter den medicinska tyngden, detta bidrar till att arbetsbelastningen blir jämt fördelad. Utöver vårdlagen har vi en vårdplanerare som samordnare, receptionist dagtid, samt vårdledare som hjälper till i den dagliga styrningen. Vi strävar efter ett bra samarbete mellan olika yrkesprofessioner på avdelningen för att underlätta arbetet, säkerställa en god arbetsmiljö och patientsäkerhet.

Som sjuksköterska hos oss kommer du bland annat att arbeta:
•Med läkemedelshantering, infusioner, injektioner och transfusioner.
•I team tillsammans med läkare, undersköterska och fysioterapeut. Det finns även en dietist, kurator och arbetsterapeut kopplade till avdelningen.

Hos oss får du:
•En individuell introduktion.
•Bred kompetens inom medicinområdet och även en spetskompetens.
•Gå interna utbildningar.

Kvalifikationer

Vi söker en person som är lyhörd, kan lyssna och kommunicera väl med kollegor såväl som patienter. Du kan snabbt anpassa dig efter ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändring. Vi ser även att du kan ta hänsyn till verksamhetens bästa och kan strukturerar ditt arbete på ett effektivt sätt.

För rollen som sjuksköterska ska du:
•Vara legitimerad sjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård.
•Kunna kommunicera obehindrat på svenska i både tal och skrift.

Vi söker både dig som är helt nyutexaminerad och dig som är erfaren inom sjuksköterskeyrket.

Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.