<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sandviken Norra Din Hälsocentral söker arbetsterapeut

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Arbetsuppgifter

Är du arbetsterapeut och vill jobba med oss för våra patienters möjlighet till aktivitet, livskvalitet och hälsa? Som arbetsterapeut på Sandviken Norra Din hälsocentral har du ett omväxlande arbete och har din arena både på mottagning och i patientens hem.

Du arbetar tillsammans med en arbetsterapeut-kollega på hälsocentralen. Dessutom ingår du i ett nätverk med nio andra arbetsterapeuter i verksamhetsområdet. Ni möts regelbundet för kollegiala diskussioner, samverkar vid ledigheter och är ett nära stöd för varandra i vardagen. För oss är en god introduktion viktig för dig som blivande kollega oavsett om du är nyutexaminerad arbetsterapeut eller har gedigen erfarenhet.

Du får tillgång till handledare som introducerar i det praktiska arbetet, därtill kan det vara möjligt att tilldelas en mentor som ger dig möjlighet att utvecklas i din profession, bygga en stark yrkesidentitet och inspirera till professions- och kompetensutveckling.

I samråd med patienten görs bedömning av aktivitetsförmåga och behov av rehabiliteringsinsatser. Du gör bedömningar, förskrivningar och utprovningar av hjälpmedel samt uppföljningar enligt förskrivningsprocessen. Vi är också en del i minnesbedömningar i samråd med andra yrkeskategorier på hälsocentralen. Patientundervisning och rådgivning ingår också i arbetsuppgifterna.

I din vardag kommer du att arbeta individuellt men även tillsammans med andra yrkeskategorier då det behövs samordning kring patienten. Du kommer vara en del av vårt hembesöksteam, som även består av distriktssköterska och fysioterapeut.

Kvalifikationer

Du är legitimerad arbetsterapeut och det är meriterande om du har arbetat inom primärvård eller hemsjukvård. Det är också meriterande om du har erfarenhet av arbete med minnesutredningar eller har handkompetens.

Du är flexibel, ansvarstagande och är lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga då vi har ett tvärprofessionellt samarbete. Du ska vara engagerad och bidra till utveckling på hälsocentralen.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Skicka gärna in din ansökan redan i dag då urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!