<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterskor till Akutmottagningen Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Verksamhetsområde Ambulans Akut i Region Gävleborg är en länsgemensam verksamhet som sörjer för den prehospitala- och akutsjukvården i länet. I verksamheten arbetar ca 400 medarbetare fördelat på elva ambulansstationer och två akutmottagningar.

Vi vill ge våra patienter rätt vård, på rätt vårdnivå och i rätt tid. Vill du göra skillnad och ha ett roligt och intressant arbete där ingen dag är den andra lik ska du söka till oss.

Akutmottagningen i Hudiksvall har en dygnet runt verksamhet och tar emot ca 80 patienter per dygn. Dagtid har vi allmän medicin, kirurgi och ortopedi. Jourtid även barn, ögon, öron, gyn, psyk och Familjeläkarjour.

Arbetsuppgifter

I din roll som sjuksköterska på akutmottagning arbetar du i team, sjuksköterska och undersköterska går runt på alla specialiteter. Du har ett omväxlande arbete som bland annat innefattar:

• Att du genom samarbete och utbyte av kunskaper ska verka för bästa möjliga omhändertagande av sjuka och skadade.

Hos oss får du:

• En varierande arbetsplats med ett gott arbetsklimat och erfaren arbetsgrupp.
• En arbetstidsmodell (projekt) med förkortad veckoarbetstid där kvällsturerna kvoteras upp samt individuella scheman.
• Interna utbildningar och kompetensutveckling både i den egna professionen och som person.
• Stimulerande arbetsplats, om man trivs med att inte veta hur dagen kommer att se ut, tycker om varierad arbetsbelastning och tycker om att möta och hjälpa många olika människor.

Läs mer om våra förmåner på Region Gävleborgs hemsida! https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

Kvalifikationer

Som person ser vi gärna att du har en positiv attityd, är flexibel och har en vilja att tillsammans med dina kollegor se möjligheter för att vara delaktig och utveckla verksamheten. Genom ditt engagemang, professionella förhållningssätt och din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer med medarbetare och patienter.

Arbetet präglas av variation både vad gäller tempo och patientkategorier och det är viktigt att du har en egen initiativförmåga.

För att bli framgångsrik i rollen:

• Är du legitimerad sjuksköterska och önskvärt med minst ett års yrkeserfarenhet och håller en hög nivå i din yrkesutövning.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.