<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Arbetsterapeut till Dagrehabilitering och Söderhamn Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

På Dagrehabilitering arbetar fysioterapeuter, rehabassistenter och arbetsterapeuter. Vi har dessutom en träningsbassäng som är 5 dagar i veckan i drift.
Söderhamn Din hälsocentral har cirka 6700 listade patienter. Vi har förutom familjeläkarmottagning även familjeläkarjour, rehab, dietist, psykosociala behandlare och BVC.

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba på Dagrehabiliteringen och Söderhamns HC.
Fördelningen är cirka 60% Dagrehab och 40% HC.
Som arbetsterapeut på Dagrehab arbetar du med patienter som behöver rehabilitering efter stroke och / eller neurologisk sjukdom.
Arbetet sker såväl individuellt som i grupp i samverkan med övriga yrkesgrupper vid Dagrehab.
Du förväntas också vara ett stöd och kunna ge information till patientens närstående.
Som arbetsterapeut på hälsocentralen ska du ansvara för att patienter erhåller bedömning, behandling och förebyggande åtgärder för alla förekommande diagnoser / tillstånd, individuellt eller i grupp, inom det arbetsterapeutiska kompetensområdet. Arbetet bedrivs både i patientens hem och på mottagning.

Kvalifikationer

Du är utbildad Arbetsterapeut eller på väg att ta examen.

För dig som är ny i yrket så erbjuder vi handledning av erfaren kollega det finns även möjligheter till betald vidareutbildning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det är meriterande om du har utbildning och erfarenhet av neurologi och neurologisk rehabilitering, handrehabilitering.

Körkort erfordras.