<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Arbetsterapeut till Söderhamn Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Division primärvård har cirka 1000 medarbetare inom sex verksamhetsområden. Våra 27 hälsocentraler är basen i hälso- och sjukvården. Till divisionen hör även sjukvårdsrådgivning, familjeläkarjourer, ungdomsmottagningar, familjecentral, asyl- och migranthälsa. Våra patientlöften - alltid, nära och trygg - är stommen i vår verksamhet.

Söderhamn Din hälsocentral har cirka 6700 listade patienter. Vi har förutom familjeläkarmottagning även familjeläkarjour, rehab, träningsbassäng, dietist, psykosociala behandlare och BVC.

Inom rehab arbetar fysioterapeuter, arbetsterapeuter och rehabassistenter. Vi har också ett nära samarbete med Linden Din hälsocentral.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta på Söderhamn Din hälsocentral.

Som arbetsterapeut på hälsocentralen ansvarar du för att patienter erhåller bedömning, behandling och förebyggande åtgärder för alla förekommande diagnoser/tillstånd, individuellt eller i grupp, inom det arbetsterapeutiska kompetensområdet. Du ingår också i teamarbete med fysioterapeut, distriktssköterskor och psykosociala behandlare.

Arbetet innebär både mottagningsarbete och besök i patienters hem.

Kvalifikationer

Du är utbildad arbetsterapeut och gillar att arbeta i team med andra yrkeskategorier och enskilt.

Det är meriterande om du har utbildning och/eller erfarenhet av neurologi och neurologisk rehabilitering.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort erfordras.