Jobba i Hudiksvall

Vill du jobba på det lilla sjukhuset med det stora hjärtat? Hudiksvalls sjukhus söker nya medarbetare som vill ha ett utvecklande och utmanade jobb. Ta chansen att få en bred erfarenhet och hög medicinsk kunskap på en trygg och välkomnande arbetsplats.

In English 

 

Hudiksvalls sjukhus ligger vid kusten i vackra Hälsingland och erbjuder dig gemenskap och en mängd möjligheter. På Hudiksvalls sjukhus jobbar alla professioner nära varandra. Det gör att jobbet blir utvecklande och utmanande. Du får också en bredd i arbetet när du träffar och behandla många olika patientkategorier. Du lär dig behandla dem både medicinskt och omvårdnadsmässigt och det ger möjlighet till ständig utveckling.

På Hudiksvalls sjukhus har du möjlighet att få individuell lönesättning och en fast anställning. Du har också goda möjligheter att påverka ditt arbetsschema. De förmåner som finns är bland andra friskvårdsbidrag, semesterväxling och flextid.
Läs mer om förmåner inom Region Gävleborg

Hudiksvall är en mycket trevlig stad med ett bra geografiskt läge. Närhet till både huvudstaden och fjällen och bra kommunikationsmöjligheter med Finland.
Läs mer om Hudiksvall

Vill du veta mera?

Hör gärna av dig till mig. 

Emma Sjöblom 
HR-konsult 
HR-avdelningen 
Region Gävleborg 
emma.sjoblom@regiongavleborg.se

Här finns vi

Hudiksvalls kommun finns i norra delen av Gävleborgs län.