Allmänspecialist till Hofors Din HC

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Till oss på Hofors hälsocentral välkomnas vuxna och barn i behov av vård. Vi har 7900 listade patienter och tillsammans bedriver vi primärvård med läkarmottagning, barnavårdscentral (BVC), distrikts- och sjuksköterskemottagning samt undersköterskemottagning med provtagning. Vi erbjuder en positiv och familjär arbetsplats med stort patientfokus och möjlighet att följa patienten genom livets olika faser.

Vi är cirka 40 medarbetare som tillsammans arbetar för att göra en bra vård ännu bättre och vi fokuserar på det som är värdefullt för patienterna; från medicinsk kvalitet till bra öppettider och ett gott bemötande. Hos oss får du som medarbetare chansen att arbeta i ett tvärprofessionellt team med öppet och tillåtande arbetsklimat där det finns förståelse för individuella behov.

Varmt välkommen!

Arbetsuppgifter

Som allmänspecialist arbetar du i nära teamsamverkan med övriga professioner såsom distriktssköterskor, undersköterskor, sekreterare och vårt psykosociala team. Du kommer vara del av en engagerad och trygg arbetsgrupp där vår styrka ligger i det goda och nära samarbetet med samtliga kollegor. Vi arbetar preventivt med hälsosamtal tillsammans med vår hälsovetare, PST-teamet, fysioterapeut, arbetsterapeut och rehabkoordinator. Din specialistkompetens är en viktig förutsättning för vårt gemensamma uppdrag i att stödja, behandla och vägleda människor mot ett friskare liv.

Som allmänspecialist hos oss kommer du bland annat att arbeta med
• mottagningsarbete med akuta besök, nybesök och återbesök
• SÄBO, LSS och BVC
• handledning av läkare under utbildning
• utveckling av teamarbete tillsammans med övriga yrkeskategorier.

Hos oss får du
• en viktig roll i vårt gemensamma utvecklingsarbete med korta beslutsvägar
• personligt inflytande genom flexibel arbetstid och tjänstgöringsgrad
• vara del av en engagerad och trygg arbetsgrupp med bred kompetens inom allmänmedicin där vår styrka ligger i det goda och nära samarbetet med samtliga kollegor.

Vi är mån om dig som medarbetare och vi arbetar därför aktivt med riktade friskvårdsinsatser för att främja en hälsosam livsstil. Läs mer om våra förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

För att trivas i rollen som allmänspecialist hos oss är det viktigt att du trivs att jobba tillsammans med andra människor. Du har god förståelse för hur människor tar till sig kunskap och ser till patienternas olika förutsättningar när du anpassar ditt sätt att förmedla budskap. Vidare ser vi att du agerar lugnt i pressade lägen och fokuserar på rätt saker. Vi ser gärna att du trivs med struktur och arbetar organiserat. Efter en tid ser vi gärna att du är självgående men innan dess är vi mån om att du får en bra start och rätt förutsättningar att lyckas.

I rollen som allmänspecialist ska du inneha
• svensk läkarlegitimation
• specialistbevis inom allmänmedicin.

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Antal platser: 2

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2024/1007

Senaste ansökningsdatum: 2024-05-22 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Maria Nyberg, vårdenhetschef
Tel: 0290-297 24
Email: maria.nyberg@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Josefine Starnberg, GHLF
Tel: 026-27 81 73
Email: josefine.starnberg@regiongavleborg.se