Fysioterapeut till arbetsterapi och fysioterapi specialistvård

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

På vår enhet utför vi specialistvårdsbaserad fysioterapi för patienter inneliggande på Hudiksvalls sjukhus samt patienter remitterade från Gävle och Hudiksvalls sjukhus, vissa specifika patienter från primärvården samt från annan specialistvård i landet. Fokus ska ligga på personcentrerad och evidensbaserad rehabilitering, obruten vårdkedja samt tillgänglighet. Detta ska utföras inom ramen för givna resurser, prioriteringar och likvärdighet i länet. Vår enhet har tagit steget in i en digital plattform där digitala arbetssätt kommer att bli mer vanligt förekommande.

Arbetsuppgifter

Fysioterapeuter på vår enhet arbetar mot flera verksamheter, exempelvis ortopedi, kirurgi, neurologi, reumatologi, kardiologi och kvinnosjukvård. Vi söker dig med kort eller lång erfarenhet inom yrket. Som ny i yrket inom slutenvårdsarbete finner du här stora möjligheter att till en början få prova på olika områden för att få en bredd i dina kunskaper. Som en naturlig del i din utveckling över tid och fortsatta arbete hos oss finns möjligheter att få fördjupa dig och vid intresse jobba in dig i vår specialiserade öppenvård. Är du mer erfaren inom yrket och besitter kompetens som passar vår specialiserade öppenvård diskuteras lämplig placering utifrån kompetens i samband med intervju. På enheten arbetar både mindre erfarna fysioterapeuter och fysioterapeuter med hög kompetens och lång erfarenhet. Vi har ett stort fokus på kompetensutveckling och hos oss krävs det att varje medarbetare får en bred kunskapsbas för att kunna stödja varandra i vardagsarbetet. Förutom samverkan men andra fysioterapeuter samverkar du även med arbetsterapeuter och rehabiliteringsassistenter som arbetar i vår enhet.

Som fysioterapeut kommer du bland annat att arbeta med
• att ansvara för fysioterapeutisk bedömning och behandling av patienter på din avdelning/mottagning
• utbildning och rådgivning till vårdpersonal och att driva utvecklingen inom ditt område
• handledning av studenter efter genomgången handledarutbildning.

Hos oss
• arbetar du ofta i team med olika yrkeskategorier vilket upplevs både roligt och lärorikt
• får du en utsedd fadder och ett individuellt introduktionsprogram
• blir du efter en tid erbjuden en mentor för vidare individuellt stöd i arbetet och i din personliga utveckling.

Läs mer om våra övriga förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund:
• Professionalism & ansvar.
• Respekt & ödmjukhet.
• Öppenhet & ärlighet.

I rollen som fysioterapeut ska du
• vara legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer kan komma att ske löpande under annonseringsperioden. Ange gärna intresseområde i din ansökan.

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal platser: 1

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2024/1572

Senaste ansökningsdatum: 2024-07-26 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Kristin Vandér, vårdenhetschef
Tel: 0650-369 24
Email: kristin.vander@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Carina Forsling, Fysioterapeuterna
Email: carina.forsling@regiongavleborg.se