Bannerbild för fortbildningen The Art of Selling Your Heart

The Art of Selling Your Heart

Välkommen till fortbildningen The Art of Selling Your Heart. Det är ett helhetskoncept för den som arbetar med något de brinner för, eller vill göra det. Med affärsutvecklingsverktyget Värdemetoden som grund blir aktören guidad att identifiera vad de helst vill ägna sig åt, får stöd att utveckla sina erbjudanden, sätta en prislapp samt hitta sina kunder.

Upplägget passar både erfarna entreprenörer som vill nå nästa nivå och blivande företagare som funderar på att äntligen ta steget och förverkliga sin dröm.

Workshopen vänder upp och ner på många av våra förutfattade meningar kring säljprocesser så att även den som avskyr försäljning blir intresserad, engagerad och entusiastisk. Metoden visar också hur det vi tror är våra "nackdelar" kan leda oss till våra största affärsmässiga framgångar.

Det är ett kraftfullt redskap för den som vill kunna ta betalt för sin kompetens, sina skapelser och idéer, utan att kompromissa med sin passion.

Under workshopen får du verktyg att besvara följande frågor:

  • Hur kan det du vill skapa möjligheter för dig?
  • Vad har du som du vill erbjuda till världen?
  • Till vem vill du sälja det?
  • Hur vill du sälja det?
  • För hur mycket vill du sälja det?

Om PUNKS

PUNKS är en branschoberoende nationell förening, som står för det Passionsdrivna perspektivet och tror på Passionsdriven utveckling. PUNKS står för Passionsdriven Utveckling av Näringsliv, Kultur och Samhälle.

Föreläsare och workshopledare är Linda K Nordfors, konstnär, entreprenör och affärsutvecklare av Passionsdrivna organisationer inom både kulturen och hållbarhetsområdet. The Art of Selling Your Heart är ett koncept som hon utvecklat och föreläst med sedan 2008.

Vill du veta mer om PUNKS och hur vi jobbar för en Passionsdriven värld där alla som vill kan leva på det de älskar att göra? Välkomna till www.punks.se

Tid och datum

29-30 november (heldagar, obs! kursen sker live i Gävle) + en uppföljning som planeras tillsammans med deltagarna några månader senare.

Skicka in intresseanmälan senast 7 november (besked skickas ut inom ett par dagar efter sista anmälningsdag). Det finns 12 subventionerade platser, när du tackat ja till en subventionerad plats är anmälan bindande. Sjukanmälan/vab sker till kultur@regiongavleborg.se.

Har du frågor maila till kultur@regiongavleborg.se