Musiksoppa

Söders Källa i Gävle, Kl 12.00-13.00.
Insläpp från 11.30.

Pris 200 kr inklusive sopplunch

Förköp: Biljetterna säljs per telefon med start 24 augusti på 026-51 88 00 #2.

För ett tryggt arrangemang säljs endast 50 biljetter enligt Folkhälsomyndighetens restriktioner. Två biljetter per person kan köpas. Om förutsättningarna ändras släpps ytterligare biljetter.

Anna Stadling, sång/gitarr & Pecka Hammarstedt, gitarr

"Från Evert Taube till Johnny cash"

Räkna med gåshud när du lyssnar till Anna Stadlings magiska sångröst. Oavsett om hon hörs tillsammans med band, i duos och trios, i stora symfoniorkester eller i körer trollbinder, engagerar och berör hon sin publik. Genom åren har Anna samarbetat med de flesta av landets artistelit, där vi i den långa listan av namn finner bland andra Lisa Nilsson, Annifrid Lyngstad, Uno Svenningsson, Lars Winnerbäck, Helen Sjöholm och Tommy Nilsson.

Anna bjuder dig på dels ett axplock av egna låtar, dels utvalda låtskatter från hennes personliga svenska och internationella musikaliska förebilder.

Onsdag 23 september 12.00 Söders Källa i Gävle
Onsdag 23 september 18.00 Restaurang Bolaget, Kulturcentrum i Sandviken

Anders Lundin, sång/gitarr/ & Kerstin Ryhed, sång/piano

"Kerstin och Anders, själva och tillsammans"

Kerstin Ryhed och Anders Lundin möttes när dom spelade en föreställning på Mosebacke i Stockholm 1999. Sedan dess har dom varit ett par privat men för det mesta jobbat på var sitt håll med musiken. Kerstin som sångerska med Real Group och bakom artister som bl.a Håkan Hellström och Björn Skifs. Anders har turnerat med barnlåtarna ”Känsliga Bitar” och på senare år med  materialet från två egna skivor.  Tillsamman gjorde Anders och Kerstin Allsång på Skansen under nästan ett decennium för nästan ett decennium sedan. Nu var det dags att göra något tillsammans igen. 

Tisdag 20 oktober 12.00 Hälsingegård Ol-Anders, Alfta
Onsdag 21 oktober 
12.00 Söders Källa i Gävle
Onsdag 21 oktober 18.00 Restaurang Bolaget, Kulturcentrum i Sandviken
 

Anna Sahlene, sång & Stefan Gunnarsson sång/klaviaturer

"Så kan det låta"- gott och blandat från två artistkarriärer

Musikern, konstnären och skådespelaren Anna Sahlin är för många känd som den folkkära artisten (Anna) Sahlene. Musikaliskt slog hon igenom internationellt år 2002 när hon representerade Estland med singeln ”Runaway” i Eurovision song contest och har sedan dess skrivit låtar, medverkat i musikaler och tv-sammanhang. Redan som tioåring gjorde hon tv-debut i en av huvudrollerna i Lasse Hallström filmatisering av barnboken ”Alla vi barn i Bullerbyn” – handplockad av ingen mindre än författarinnan Astrid Lindgren själv.

Stefan Gunnarson är pianist, sångare och producent och har genom åren arbetat musikaliskt både på solokvist och i samarbeten, det senare som bland annat låtproducent till Janne Schaffer, Joseph Williams och Raj Montana Band. Även om namnet kanske klingar bekant i samband med tv-programmet Så ska det låta där han var en av lagledarna tillika pianist 2006-2010, så har han en lång karriär och är ett välkänt namn inom branschen.

Ta chansen att uppleva denna unika konstellation, där du bjuds med på en musikalisk resa genom deras musikaliska karriärer med oförglömliga låtskatter!

Onsdag 18 november 12.00 Söders Källa i Gävle
Onsdag 18 november 18.00 Restaurang Bolaget, Kulturcentrum i Sandviken
 

Caroline af Ugglas

Framflyttad till 1 september 2021 på grund av pandemin

Köpt biljett gäller för 1 september 2021 annars gäller återköp 100%.
Kontakta respektive inköpsställe för inlösen.
Söders Källa: 026-51 88 00, info@soderskalla.se 
Kulturcentrum: 026-27 97 00, folketshus@sandvikenfh.se

Från Janis Joplin till Olle Ljungström

Mattias Torell gitarr

Caroline af Ugglas är en sann allkonstnär: sångerska, konstnär, körledare tillika sång- och talpedagog. Hon debuterade 1997 med albumet Ida Blue och 2007 släpptes den guldsäljande succén Joplin på svenska, med egna tolkningar av Janis Joplins låtar. Caroline har tävlat i Melodifestivalen flera gånger, bland annat 2009 med låten Snälla, snälla som tog en andraplats i tävlingen. Samma år sålde hennes album Så gör jag det igen platina och hon blev årets mest säljande kvinnliga artist. Som körledare för ”Kör för alla” lär Caroline ut en annorlunda sångteknik med konceptet och devisen att ”alla kan lära sig att sjunga”.

När Caroline af Ugglas kommer till Söders Källa i Gävle utlovas ”Någon Joplin, något av Olle Ljungström och säkert någon överraskning.”

Torsdag 1 september 2021 | 12.00 Söders Källa i Gävle
Torsdag 1 september 2021 | 18.00 Restaurang Bolaget, Kulturcentrum i Sandviken