Baldursalen

Konferens

Letar du konferenslokal? Bollnäs har verkligen det perfekta läget! Hit tar du dig enkelt med tåg från Stockholm på cirka två timmar. Vi erbjuder en effektiv konferensanläggning av modernt snitt, med plats för upp till 280 deltagare, belägen i en central och vackert naturnära omgivning.

Vi har allt ni behöver för att anordna en bra konferens, kurs eller överläggning. Här finns tekniskt välutrustade och inbjudande lokaler, god och vällagad mat och serviceinriktad personal.

För både större och mindre konferenser

Bollnäs folkhögskola har flera välutrustade konferenslokaler för både den lilla och stora konferensen. I vår största lokal, Baldursalen, kan vi erbjuda 280 platser i biografsittning. Vi har även lokaler med max 60 och 25 platser. Mindre grupprum med åtta platser finns också.

Vi möblerar efter önskemål, exempelvis biografsittning utan bord eller skolsittning, grupper eller U-sittning med bord.

Lokalerna är utrustande med olika tekniska lösningar men i samtliga (förutom de mindre grupprummen) finns projektor och duk alternativt större skärm. Videokonferensanläggning finns i ett begränsat antal lokaler. Låt oss veta era behov vid förfrågan så vi kan erbjuda er rätt lokal.

Vid nyttjande av projektor, ljud- och videokonferensanläggning har du som gäst med egen dator och ansvarar för att i förväg kontrollera att önskad teknik är kompatibel med den egna datorn.

Vårt konferenslogi har 28 rum, varav 22 rum som kan nyttjas som dubbelrum. Totalt finns alltså 50 bäddar fördelade på enkel- och dubbelrum. Sex av dessa rum är handikappanpassade. Fyra av dubbelrummen har separata sovrum men delad toalett och dusch.

Alla rum har toalett och dusch och är utrustade med sängkläder och handdukar. 

Rökförbud gäller i skolans alla lokaler. Djur får inte medtagas i skolans konferenslogi, internat eller allmänna lokaler.