Digital Bokstart  kunskapsdag 9 februari 2022

Hej alla -  förskollärare, bibliotekspersonal, logopeder, BVC-personal i Gävleborgs och Uppsala län och som arbetar med de minsta barnens språkutveckling och läsfrämjande! Kryssa datumet 9 februari 2022 i era almanackor. Det blir då en ny digital kunskapsdag tillsammans med Språknätet i Uppsala län.

Projektet Bokstart Gävleborg närmar sig sitt slut och vi vill tacka för det fina jobb ni gjort. Men, vi hoppas på en fortsatt verksamhet efter 2021.  Det har varit ett märkligt år för Bokstart, ett projekt som bygger mycket på möten under ett år då vi inte har kunnat mötas. Våra årliga kunskapsdagar då bibliotek, BVC, logopedi och förskola träffats för kompetensutveckling, har tyvärr inte kunnat  genomföras som vi tänkt.

Nu är vi så glada att tillsammans med Språknätet i Uppsala län, kunna erbjuda en digital kunskapsdag den 9 februari 2022. Upplägget är två halvdagar med samma program. Detta för att fler ska få en möjlighet att vara med. Den kommer att genomföras i verktyget Zoom och Umeå kongress kommer att sköta tekniken. Det är viktigt att ni anmäler er via länk i inbjudan för att få en deltagarlänk.

Vi är tacksamma om ni sprider detta mejl i era nätverk.

Varmt välkomna!