Imagine Sweden

Imagine Sweden är musiksveriges bredaste, roligaste och viktigaste mötesplats och livemusiktävling för unga musiker i åldrarna 13-21 år. Alla musikstilar är välkomna och det spelar ingen roll om du sjunger ensam, spelar hårdrock i band, framträder med klassisk musik, uppträder med loopmaskin eller sjunger punk med distat ägg.

Imagine i Gävleborg är en kombination av coachning och en jurybedömd livemusiktävling där vi fokuserar på att utveckla dig/er som artist. Du lär dig massor, får erfarenhet och träffar andra musiker i din ålder. Du kan anmäla dig som soloartist eller band, det viktiga är att du älskar musik och tycker om att stå på scen.

Oavsett nivå och inriktning finns det något för alla. Allt från att för första gången få framträda inför en större publik till att satsa på en karriär som professionell musiker eller låtskrivare. Laleh, Malena Ernman, Idolvinnaren Tusse, Shellback, José Gonzàlez, Clara Mae och Nadja Evelina är bara några av alla som har startat sina karriärer i detta projekt.

Imagine Sweden är en del av det internationella programmet Imagine. Du kan spela dig till festivalscener i Sverige eller långt ut i Europa och världen. I Imagine Sweden kan du ta nästa steg.

Läs mer på: imaginesweden.se

Kontakt